dinsdag 31 maart 2009

Gé en Alberdien Smeenk

We hoorden van de Alpe d’HuZes en voelden er gelijk voor om mee te gaan, om ons steentje bij te dragen, aan al die mensen die niet opgeven! Vorig jaar is een goede vriend van ons overleden aan kanker en we kennen nog meer mensen die kanker hebben of gehad hebben.

Wij zijn Gé en Alberdien Smeenk, wonen in Heino met onze 2 zonen van 15 en 17 jaar en onze dochter van 20 woont in Nijmegen/Lierderholthuis.

is 52 jaar en altijd loodgieter geweest, maar vanwege artrose aan beide knieën kan en mag hij dit werk helaas niet meer doen. Hij is nu binnen hetzelfde bedrijf werkzaam als magazijnmedewerker, wat hem wel goed bevalt. Hij mag graag motor rijden, wandelen en klussen.

Alberdien wordt in augustus 50 jaar…..werkt sinds 2006 in een verpleeghuis op een jongerenafdeling met mensen met niet-aangeboren-hersenletsel. Daarvoor ook al in datzelfde verpleeghuis gewerkt als ziekenverzorgende, maar toen de kinderen geboren zijn, thuis geweest om voor ze te zorgen, op een crèche gewerkt, op veel kinderen gepast en vrijwilligerswerk gedaan. Ze wandelt, freubelt, fotografeert en puzzelt graag.

We hopen dat we samen met alle andere vrijwilligers een fijne, zinvolle en goede week zullen hebben!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten